Ben jij de operator die onze nieuwe Silent Piler aankan?

Lijkt het jou gaaf om met onze nieuwste machine trillingsvrij damwand aan te brengen? Wij hebben plaats voor meerdere operators en leiden je op tot een veelzijdig specialist op deze machine. Als je hier vrolijk van wordt, lees dan snel verder.

De ‘Silent Piler’
Recent hebben wij een derde Silent Piler F301 drukmachine van Giken aangeschaft; een moderne krachtpatser die trillingsvrij damwand drukt en zelfstandig over de damwandplanken ‘loopt’. Deze unieke machine weegt zo’n 15 ton en is zeer compact, zodat er gemakkelijk op minder goed bereikbare plaatsen te werken is. De planken worden aangereikt met een kraan. Klik hier om deze machine in bedrijf te zien.

De functie
Als operator van de Silent Piler ben je niet snel uitgeleerd. Na een gedegen training én inwerkperiode kun je ‘lezen en schrijven’ met deze machine. En dan begint het pas echt. Leren bedienen is één ding, maar veilig en precies damwand aanbrengen is twee.

Na een helder start-werkoverleg met de uitvoerder neem jij de verantwoordelijkheid om samen met je collega’s het werk aan te pakken. Je denkt hierbij natuurlijk vooral aan de veiligheid van jezelf en de ander en de juiste opstelling van jouw machine. Tijdens de werkzaamheden heb je continu in de gaten hoe damwand, grond en de machine reageren. Je bedenkt steeds wat de volgende stap in het werk moet zijn of dat je juist een stap terug moet doen voor het juiste eindresultaat.

Je bent bereid diverse werkzaamheden rond de Silent Piler op te pakken en helpt uiteraard bij het opbouwen, laden en lossen. Je verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud aan de machine en bewaakt dat het materieel dik in orde is.

Je werkt in een klein team binnen Nederland aan uiteenlopende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Wat breng je mee?
Je bent een vrolijke vakman met passie voor funderingstechniek, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, geduld en doorzettingsvermogen. Je houdt gemakkelijk overzicht en denkt vooruit. Je geniet ervan om te improviseren en blijft geduldig bij tegenslag. Fysiek werk met de nieuwste technieken in de buitenlucht past helemaal bij jou.

Met jouw enthousiasme werk je gemakkelijk samen en je laat zien een visitekaartje van Gebr. De Koning te zijn.

Verder breng je mee:

  • Een door ervaring of opleiding verkregen Mbo werk- & denkniveau
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met funderingstechniek
  • Leergierigheid; je bent bereid om de training en praktijkstage te volgen
  • VCA of bereid dit certificaat te behalen

Opleiding
Voldoe je aan het genoemde profiel? Dan investeren we graag in jouw ontwikkeling. Met de juiste motivatie en achtergrond krijg je bij ons de mogelijkheid een speciale training te volgen inclusief een praktijkstage, waarmee jij dé specialist kunt worden voor de Silent Piler.

Wij bieden
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw talent. Gebr. De Koning is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen. We hebben een plezierige werksfeer en geven veel aandacht aan veilig werken. Er is ruimte om mee te denken over nieuwe oplossingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Enthousiast?
Stuur je cv naar vacatures@gebrdekoning.nl. Neem voor meer informatie contact op met Remko Remmers, Hoofd P&O via 078-6442644.

Gebr. De Koning kiest ervoor om deze functies via eigen werving in te vullen. Acquisitie stellen wij niet op prijs.