Als allround machinist weet je veilig en vakkundig diverse hijs-, funderings- en graafwerkzaamheden uit te voeren met de mobiele rups- en wielkraan. Je bereidt de werkplek voor door de egaliseren, transporteert materialen, brengt damwand aan met behulp van een trilblok en verzorgt laad- en loswerk.

Je verzorgt zelf eenvoudige reparaties en onderhoud aan de machine. Je werkt in een klein team binnen Nederland aan projecten met een wisselende duur van soms enkele dagen tot enkele maanden. Je komt op allerlei locaties van industrie- tot natuurgebieden en van de stad tot in de polder.

 Wat breng je mee?

Je bent een flexibele vakman met inzicht en overzicht op het werk. Je hebt gevoel voor de kracht en het bereik van de machine en werkt veilig naar een resultaat. Je bent een teamspeler en graag bereid werkzaamheden buiten de kraan op te pakken, zoals las- en brandwerk.

Verder breng je mee/ ben je in bezit van:

  • Enkele jaren werkervaring als machinist, bij voorkeur ook met hijswerk
  • Rijbewijs B(E) en VCA
  • Stressbestendigheid, aanpakkersmentaliteit
  • Communicatieve vaardigheid en passie voor civiele werken

 Opleiding

We investeren graag in jouw ontwikkeling. Je kunt via ons een TCVT-certificaat op gebied van hijswerk behalen. Daarnaast krijg je alle kans om te leren van ervaren collega’s, die graag hun kennis met je delen.

 Wij bieden

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw talent. Gebroeders De Koning is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen en een informele cultuur. We bieden een plezierige werksfeer en geven ruimte aan het meedenken over nieuwe oplossingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Enthousiast?

Stuur je motivatie met cv naar vacatures@gebrdekoning.nl. Neem voor meer informatie contact op met Remko Remmers, Hoofd P&O via 078-6442644.

Gebr. De Koning kiest ervoor om deze functies via eigen werving in te vullen. Acquisitie stellen wij niet op prijs.