Als heier ondersteun je de machinist/heibaas bij het plaatsen van stalen damwanden, heipalen en buizen. Je bouwt de funderingsmachine op- en af en helpt bij het verplaatsen ervan. Je zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden en palen en verplaatsen van rijschotten. Je werkt in een klein team in Nederland (soms België) aan aansprekende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Wanneer je in de praktijk laat zien dat je meer verantwoordelijkheid aan kunt, kun je doorgroeien naar de functie van heibaas.

Wat breng je mee?

Je bent een teamspeler met inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet wat er nodig is om veilig naar een resultaat te werken. Je hebt een flexibele instelling en pakt graag allerlei werkzaamheden op. Uitdagend fysiek werk in de buitenlucht past helemaal bij jou. Het team kan rekenen op jouw vakmanschap en gemotiveerde werkhouding, zodat de klus veilig en goed wordt afgerond.

Verder breng je mee:

  • Aantoonbaar relevante ervaring (minimaal 2 jaar)
  • Bij voorkeur ervaring met las- en brandwerkzaamheden
  • Opleiding/training op gebied van funderingswerk is een pré
  • Communicatieve vaardigheid en passie voor funderingstechniek
  • Vca-certificaat, rijbewijs B, bereid te reizen naar projectlocaties binnen NL

Voldoe je niet (helemaal) aan de functie eisen maar wil je dit vak graag leren? Dan investeren we graag in jouw ontwikkeling met een opleidingstraject bestaande uit opleiding en training ‘on-the-job’. Kies voor het leren van een uniek vak via training op het werk. Onze ervaren heiers helpen je graag bij het leggen van het juiste fundament voor jouw loopbaan.

Wij bieden

Een afwisselende functie voor een echte aanpakker. Gebr. de Koning is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen en een informele cultuur. We bieden een plezierige werksfeer en geven ruimte aan het meedenken over nieuwe oplossingen. We bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Enthousiast?

Wij zijn continu op zoek naar kandidaten voor deze functie. Stuur je cv naar vacatures@gebrdekoning.nl. Neem voor meer informatie contact op met Remko Remmers via 078-6442644.

Gebr. De Koning kiest ervoor om deze functies via eigen werving in te vullen. Acquisitie stellen wij niet op prijs.