Onderdoorgang Bunnik - Gebr. de Koning
blocked divider

Tunnels en onderdoorgangen

Gebr. de Koning is specialist in tunnels en onderdoorgangen

TUNNELS EN ONDERDOORGANGEN

Gebr. De Koning heeft ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van tunnels en onderdoorgangen voor gerenommeerde opdrachtgevers, zoals onder andere gemeentes, provincies, ProRail en Rijkswaterstaat. Niet voor niks zitten we in de Tunnel Alliantie van ProRail. Voor ProRail hebben we reeds zo’n 30 projecten, grotendeels onderdoorgangen, gerealiseerd.

Varianten
Afgelopen decennia hebben we tientallen tunnels gerealiseerd. Denk hierbij aan veetunnels, voetgangerstunnels, fietstunnels en snelverkeertunnels. Grotere tunnels worden vaak “in het werk gestort”, op locatie, of op een voorbouwlocatie gemaakt. In dat geval wordt de tunnel voorgebouwd en vervolgens in een korte verkeersvrije periode ingeschoven. Kleinere tunnels worden in prefab onderdelen aangeleverd. Wij ontwerpen en produceren deze prefab betonconstructies in eigen huis. Wij beschikken hiervoor over een productielocatie, waar we grote prefab-betonconstructies, tot 32 ton, onder geconditioneerde omstandigheden produceren. Zodat we een constante hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Systems engineering
Wij voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen op het gebied van proces en kwaliteitsbeheersing. Procesbeheersing door middel van Systems engineering kent geen geheimen voor ons. Kwaliteitsborging wordt door de gehele organisatie vormgegeven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnel Bunnik betonwerken - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning
  • Tunnels - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.