Materieel - Gebr. de Koning
blocked divider

MATERIEEL

Trillingvrije technieken

Trillingvrije technieken

Naast de traditionele en de trillingsarme technieken zijn wij ook gespecialiseerd in trillingsvrije  funderingstechnieken.

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw zijn wij hier actief in. In die periode zijn wij gestart met de Silent Piler techniek. Inmiddels zijn wij met meerdere moderne Giken Silent Pilers actief. In 2008 is daar de Quattro piler druktechniek bij gekomen. Deze machines installeren trillingsvrij met zeer hoge drukcapaciteit damwandprofielen.

Rond 2016 zijn wij als pionier gestart met de Resonantietechniek. Bij deze techniek wordt zeer hoog frequente trillingen gebruikt in de eigen resonantie van het materiaal om buizen en damwand trillingsvrij op diepte aan te brengen. Kijk hier hoe resonantietechniek toegepast wordt.

In samenwerking met het Japanse Giken introduceren we de Gyropress techniek in Nederland, met deze technologie boren/drukken wij stalen buispalen tot een diameter van 1,2 meter trillingsvrij in de bodem.

Resonantietechniek
Silent pilers
Quattro piling
Gyropress

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur