Stalen damwand - Gebr. de Koning
blocked divider

Stalen damwand

Gebr. de Koning is specialist in stalen damwanden

STALEN DAMWAND

Bent u op zoek naar een partij die tot de meest bepalende spelers behoort op het gebied van stalen damwand, dan bent u bij Gebr. de Koning aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van ontwerpenverhuur, verkoop én het aanbrengen van stalen damwandconstructies.

Ontwerp stalen damwand
Wij beschikken over een ingenieursbureau met uitgebreide kennis op het gebied van stalen damwandconstructies. Onze kracht is dat we de theorie met de praktijk kunnen verbinden. Daarnaast acteren we als hoofdaannemer én onderaannemer. Hierdoor kunnen onze constructeurs een goed beeld schetsen van de mogelijke risico’s, kosten en wat dat als hoofdaannemer voor een project betekent. We kunnen de impact van de risico’s, het beheersen van de risico’s, de gevolgen in de praktijk en het effect ervan op de kosten, goed inschatten.

Aanbrengtechnieken stalen damwand
Voor het aanbrengen van stalen damwand zijn er grofweg twee aanbrengmethoden: trillingsarm met de hoogfrequente trilblokken met variabel moment en trillingsvrij door middel van drukken, silent piler of de resonantietechniek. Wij hebben beide technieken in huis en adviseren u daarover graag.

Elke situatie vergt een andere oplossing; voor elke situatie is er een type stalen damwandprofiel het meest geschikt. Meer weten welke oplossing voor u de beste is? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Funderingssystemen - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur

De 7 krachten van De Koning: ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. De Koning is gebaseerd op 7 krachtige pijlers, waaronder waterbouwkundige werken. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Hieronder kunt u meer informatie lezen en bekijken over de overige zes krachten van De Koning:

ontwerp