Diepzeekademuur Rhenus - Gebr. de Koning
blocked divider

Stalen buispalen

Gebr. de Koning is specialist in stalen buispalen

STALEN BUISPALEN

Al vele decennia is Gebr. de Koning dé specialist voor het aanbrengen van stalen buispalen. Afhankelijk van de functie van de paal en de omgeving van de buispaal kiezen we daarbij een passende aanbrengmethode. Bijvoorbeeld met een inwendig valblok, een dieselheiblok, een hydraulisch heiblok, een hydrohammer, een trilblok of door middel van resonantietechniek. Zowel op het land of vanaf het water.

Heien, Trillingsarm en trillngsvrij
Het zetten van stalen buispalen voor fundaties, noodbruggen, steigers, kademuren en afmeervoorzieningen is dagelijks werk voor ons. De buispalen kunnen trillingsarm of trillingsvrij worden geplaatst. Met behulp van resonantietechniek kunnen buispalen trillingsvrij worden aangebracht. Dit maakt de stalen buispaal een kostenbewust alternatief voor dure geboorde producten. De buispalen kunnen al dan niet worden voorzien van een voetplaat waardoor ze een grotere draagkracht hebben. Berekeningen hiervoor behoren eveneens tot onze expertise. “Alles in één hand” is ons motto, waardoor u één aanspreekpunt heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur

De 7 krachten van De Koning: ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. De Koning is gebaseerd op 7 krachtige pijlers, waaronder waterbouwkundige werken. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Hieronder kunt u meer informatie lezen en bekijken over de overige zes krachten van De Koning:

ontwerp
funderingswerken
civiele betonwerken