Waterbouwkundige werken - Gebr. de Koning
blocked divider

stalen bruggen

Gebr. de Koning is specialist in stalen bruggen

STALEN BRUGGEN

Staal kan grote belastingen uitstekend verwerken en is daardoor bijvoorbeeld zeer geschikt voor het realiseren van bruggen.  Met een goede conservering is een lange levensduur te realiseren. Staal biedt tevens grote mogelijkheden als component van een gecombineerd geheel van verschillende materialen, zoals beton, metselwerk, hout en composiet. Nadeel van staal is dat het zwaar is, waardoor voor grote bruggen met flinke overspanningen grote funderingen nodig zijn. Dat gewicht maakt echter ook dat stalen bruggen over het algemeen steviger zijn.

Alles in één hand
Gebr. de Koning biedt u op het gebied van stalen bruggen de beste kwaliteit materialen, ontwerp, productie, plaatsing, conservering en onderhoud. Alles in één hand. Wij beschikken over een volledig uitgeruste constructiewerkplaats met gekwalificeerd personeel en werken samen met partners die kunnen voldoen aan hoogst mogelijke kwaliteitseisen. In de loop der jaren hebben we tientallen fietsbruggen, verkeersbruggen, beweegbare bruggen, ophaalbruggen en vaste bruggen voor bijvoorbeeld gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat gerealiseerd. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Stalen bruggen - Gebr. De Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning
  • Stalen bruggen - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.