Prefab betonpalen - Gebr. de Koning
blocked divider

Prefab betonpalen

Gebr. de Koning is specialist in prefab betonpalen

PREFAB BETONPALEN

Prefab betonpalen worden al sinds 1900 toegepast en zijn het meest toegepaste funderingsproduct in Nederland. De palen zijn gewapend zodat ze tijdens het transport en het laden en lossen niet breken. De wapening zorgt ook voor een constructief geheel van de betonpaal met de fundatiebalk. Gebr. de Koning heeft vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw een ruime praktijkervaring met deze palen opgebouwd en geeft deskundig advies over de toepassingsmogelijkheden.

Complex en zwaar heiwerk
Wij zijn gespecialiseerd in complex heiwerk en betonpalen met grote afmetingen. Palen met grote diameters tot 600 mm en lengtes tot 30 meter vormen voor ons geen probleem, op het land of vanaf het water. Voor het plaatsen ervan beschikken we over diverse heistellingen, zoals hydraulische heiblokkendieselblokken of een Hydrohammer.

Beperken overlast
Het heien van betonpalen gaat veelal gepaard met geluids- en/of trillingsoverlast. Wij passen diverse methodes toe om deze overlast te beperken. Zo kunnen we in bepaalde gevallen voorboren en/of fluïderen om het heien van de palen te vergemakkelijken en/of het risico op paalbreuk te verminderen. Meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Heien prefab betonpalen - Gebr. de Koning
  • Bouwen binnenstedelijke kademuur - Gebr. de Koning
  • Heien prefab betonpalen - Gebr. de Koning
  • Prefab betonpalen - Gebr. de Koning
  • Prefab betonpalen - Gebr. de Koning
  • Fundatie windmolens - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.