Ontwerp staalconstructies - Gebr. de Koning
blocked divider

Ontwerp staalconstructies

Gebr. de Koning is specialist in ontwerp staalconstructies

ONTWERP STAALCONSTRUCTIES

Staalconstructies ontwerpen, onder of boven de grond, is waar Gebr. de Koning goed in is. Waar wordt dan het verschil gemaakt? Gebr. de Koning is hoofdaannemer én onderaannemer. Als onderaannemer kan worden meegedacht als hoofdaannemer en andersom. Zo denken we graag mee over de risico’s voor de omgeving. Met in ons achterhoofd de kosten en uitvoerbaarheid. Uiteindelijk resulteert deze opstelling in een optimaal ontwerp waarbij de risico’s, uitvoerbaarheid en kosten in balans zijn.

Voor het ontwerp is een eigen constructeursteam beschikbaar met een brede expertise. Kennis die niet aanwezig is wordt ingehuurd bij vaste partners die onze manier van werken gewoon zijn.

Ontwerp stalen damwandconstructies
Een bijzonder vakgebied is het ontwerp van damwandconstructies. Elke situatie vergt een andere oplossing; voor elke situatie is er een type stalen damwandprofiel het meest geschikt. De specialisten van Gebr. de Koning staan klaar om u hierin te adviseren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
Ontwerp staalconstructies - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.