ontwerp damwandconstructie
blocked divider

Ontwerp damwandconstructies

Gebr. de Koning is specialist in ontwerp damwandconstructies

ONTWERP DAMWANDCONSTRUCTIES

Ontwerp damwandconstructies
De ontwerpactiviteiten van Gebr. De Koning zijn bij De Koning Constructies ondergebracht. Een eigen ingenieursbureau met uitgebreide kennis op het gebied van damwandconstructies en één van de grootste specialisten op dit gebied. De grote kracht zit in de verbinding tussen de theorie met de praktijk. Daarnaast acteert Gebr. De Koning als hoofdaannemer én als onderaannemer. Hierdoor hebben onze constructeurs een goed beeld van de mogelijke risico’s en kosten van een project en wat dat als hoofdaannemer betekent. We kunnen de impact van de risico’s, het beheersen van de risico’s, de effecten in de praktijk en het effect op de kosten, goed inschatten.

Wij kijken verder dan onze neus lang is en kijken kritisch naar een referentie- of voorontwerp. We reageren snel, efficiënt en flexibel op technische problemen en vinden steeds weer slimme en op het project toegesneden ontwerpen en oplossingen. Wij ontwerpen voor gerenommeerde opdrachtgevers die ons steeds vaker weten te vinden.

Damwandconstructies zijn veelal maatwerk. Afhankelijk van de toepassing, locatie, belasting, ondergrond, omgeving en esthetische wensen adviseren wij over de keuze voor het type, de constructie, het materiaalgebruik en de aanbrengmethode. Naast nieuw te ontwerpen damwandconstructies adviseren wij ook over renovatie of versterking van bestaande constructies, zoals kademuren in de binnenstad. Hiervoor kunnen eveneens staalconstructies worden toegepast zonder het esthetische beeld te veranderen. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Ontwerp damwandconstructies - Gebr. de Koning
  • Ontwerp damwandconmstructies - Gebr. de Koning
  • Ontwerp damwandconmstructies - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur