Materieel - Gebr. de Koning
blocked divider
materieel

MATERIEEL

SPECIFIEK EN COMPLEET

MATERIEEL

Een grote kracht van Gebr. De Koning is het grote assortiment eigen materieel. Machines, klein materieel maar ook een grote hoeveelheid damwand. Wij bieden hierdoor voor elke situatie een passende oplossing. Ook zijn we in staat snel en flexibel te reageren op de wensen van de opdrachtgever en bij eventuele calamiteiten.

Verhuur van materieel
Een gedeelte van ons assortiment materieel verhuren we. Een selectie van dit materieel, inclusief specificaties, vindt u onder de knoppen rechts op deze pagina. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze receptie op telefoonnummer 078 – 644 26 44 of stuur een email naar verhuur@gebrdekoning.nl

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
Funderingsmaterieel
Heimaterieel
Materieel grondverzet
Triltechnieken
Trillingsarme technieken
Trillingsvrije technieken
Drijvend materieel

Daarnaast verhuren wij onder andere:

“Om snel te kunnen schakelen moet je goed materieel voor handen hebben. Vooruitdenken en anticiperen op de planning is daarbij zeer belangrijk.”

Martin de Koning – Hoofd materieel

Materieel

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur

De 7 krachten van De Koning: ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. De Koning is gebaseerd op 7 krachtige pijlers, waaronder waterbouwkundige werken. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Hieronder kunt u meer informatie lezen en bekijken over de overige zes krachten van De Koning:

ontwerp
funderingswerken
civiele betonwerken
waterbouwkundige werken
grondkerende constructies
materieel
beheer en onderhoud