Kadeverbetering Schieveen - Gebr. de Koning
blocked divider

kadeconstructies

Gebr. de Koning is specialist in kadeconstrucies

KADECONSTRUCTIES

Zoekt u een specialist voor de aanleg van een kade? Maak dan kennis met Gebr. de Koning. Op vele gebieden, van de realisatie van binnenstedelijke kademuren tot zeekades kunnen wij u van dienst zijn. Aantoonbare ervaring zorgt voor een optimaal ontwerp en een gedegen uitvoering. Werken op het land, vanaf het water, trillingsvrij, moeilijke bereikbaarheid? Ons ontwerp, uitvoeringsmethode en het materieel sluiten daar naadloos op aan. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Kadeconstructies - Gebr. de Koning
  • Kadeconstructies - Gebr. de Koning
  • Kadeconstructies - Gebr. de Koning
  • Kadeconstructies - Gebr. de Koning
  • Verankering - Gebr. de Koning
  • Verankering - Gebr. de Koning
  • Kadeconstructies - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.