Fietsbrug composiet dek - Gebr. de Koning
blocked divider

composiet bruggen

Gebr. de Koning is specialist in composiet bruggen

COMPOSIET BRUGGEN

Bruggen van composiet zijn nog relatief nieuw, hoewel ze steeds vaker worden gerealiseerd. Het gebruik ervan maakt een grote populariteitsstijging door, onder meer vanwege de ontwikkeling die composiet binnen de sector heeft doorgemaakt.

Bewezen materiaal
Composiet heeft zich inmiddels bewezen als een toonaangevend constructiemateriaal, mede dankzij eigenschappen zoals duurzaamheid, het geringe gewicht en het beperkte onderhoud.
Composiet bruggen hebben een lange levensduur, kunnen in zeer korte tijd geplaatst worden, zijn licht en vrijwel onderhoudsvrij. Het verrassend lichte gewicht heeft vele voordelen. Immers: hoe lichter een brug, des te beperkter en goedkoper de benodigde fundering.

Hybride oplossing
Een veel voorkomende variant is een hybride brug, waarbij een staalconstructie die grote krachten kan opvangen wordt gecombineerd met een composiet dek. Hierdoor ontstaat een relatief lichte constructie die hogere verkeersklassen aan kan.

Ontwerp en realisatie
Gebr. De Koning heeft inmiddels grote ervaring met toepassing van composiet in de bruggenbouw en kan voor u het ontwerp en de realisatie ervan verzorgen binnen uw project. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Composiet bruggen - Gebr. De Koning
  • Fietsbrug composiet dek - Gebr. de Koning
  • Fietsbrug composiet dek - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur

De 7 krachten van De Koning: ontdek én benut onze specialiteiten

Het succes van Gebr. De Koning is gebaseerd op 7 krachtige pijlers, waaronder waterbouwkundige werken. Op deze 7 werkterreinen, met de raakvlakken ervan, zijn we als geen ander thuis. Hieronder kunt u meer informatie lezen en bekijken over de overige zes krachten van De Koning: