Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
blocked divider

Complete bouwkuip

Gebr. de Koning is specialist in complete bouwkuipen

COMPLETE BOUWKUIP

Het ontwerpen en het bouwen van de bouwkuipen en funderingen in Nederlandse binnensteden is een vak apart. Met name door de risico’s voor de omgeving. Het is daarom ideaal om één aanspreekpunt te hebben voor het complete bouwkuipproces. Van het ontwerp tot het verwijderen. Op die manier kunnen de verschillende disciplines perfect op elkaar worden afgestemd. En heeft u als aannemer niet alleen een zorg minder, maar ook de zekerheid van maximaal haalbare kwaliteit en geringe faalkans bij uiteindelijk zo laag mogelijk kosten.

Kosten én risico’s
Zo’n partner is Gebr. de Koning. Wij streven naar een voorspoedig verloop van het bouwproces, waarbij we onaanvaardbare risico’s en meerkosten vermijden. De complete bouwkuip wordt in eigen beheer ontworpen en uitgevoerd, zodat het ontwerp naadloos aansluit op de uitvoering.

Eén aanpreekpunt
Alle facetten van de complete bouwkuip kunnen worden onderzocht en uitgevoerd: damwandfolieconstructiesonderwaterbetonbodeminjectietrekelementen (ankers)stempeling, grondwaterbemaling, grondwaterbehandeling, NGE-onderzoek, archeologisch onderzoek, grondwerk, hergebruik grond, stempeling/verankering, fundering, hulpconstructies en trillingsmetingen. Wij bieden u altijd een oplossing op maat. Voor meer informatie neemt u contact met ons op

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
  • Bouwkuip damwand - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.