banner GdK Bouwteam 1920x650 1
blocked divider

Gebr. De Koning: een ervaren bouwteamspecialist

Bouwteam: transparantie en samenwerken bij bouwprojecten

Bouwprojecten worden steeds complexer. De trajecten om tot een definitief plan te komen zijn lang, kostbaar en brengen veel risico’s met zich mee. Voor opdrachtgevers de belangrijkste reden om steeds vaker te werken met een bouwteamovereenkomst. Hiervoor is het nodig dat de opdrachtgever de kaders heeft voor het project. Samen met het bouwteam dat al in de ontwerpfase betrokken wordt, bestaande uit de desbetreffende opdrachtgever, aannemer en andere betrokken specialisten, wordt het project uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Gebr. De Koning heeft inmiddels meerdere bouwprojecten in bouwteam uitgevoerd en mag zich een ervaren bouwteamspecialist noemen.

vogelvlucht stadswerven

Werken als bouwteam, wat zijn de voordelen?

Bij complexe bouwprojecten is maatwerk essentieel. Wanneer je direct vanaf de ontwerpfase met elkaar aan tafel gaat zitten is maximale transparantie gedurende het hele proces, van ontwerp tot uitvoering, van groot belang. Hierdoor voorkom je met elkaar voor onverhoopte verrassingen te staan wat het bouwproces verstoort, zowel gedurende de bouw als financieel. Dit werkt efficiënt, sneller en risico’s worden beheersbaar. Door kennis en kunde te bundelen is men beter in staat nieuwe en duurzame technieken toe te passen.

Bouwteamprojecten

Gebr. De Koning is een veelzijdig bedrijf en heeft meerdere disciplines in huis. De projecten waarbij wij onderdeel zijn van een bouwteam zijn dan ook zeer divers.

Kinderdijk

‘Bouwkuip bezoekerscentrum Kinderdijk’

Gebr. De Koning heeft de bouwkuip en de kelder van het nieuwe bezoekerscentrum gerealiseerd. Als specialist op het gebied van complexe bouwkuipen was Gebr. De Koning onderdeel van het bouwteam.

Bekijk project
impressie 2 park

‘Kadeconstructie Wervenpark Dordrecht’

Gebr. De Koning is onderdeel van het bouwteam voor de vervangen van de kadeconstructie van het getijdenpark Wervenpark in Dordrecht.

Bekijk project
Foto 7. weespersluis Lanenrijk

‘Gebiedsontwikkeling Weespersluis’

Gebr. De Koning is onderdeel van het bouwteam van de grootschalige gebiedsontwikkeling Weespersluis.

Bekijk project

Ben jij die ervaren bouwteamspecialist die wij zoeken?

Bij Gebr. De Koning zijn wij altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Meer weten?

Vacatures
dekoning 7

De Koning Materieelverhuur

Op zoek naar damwand, graafmachines, shovels, kranen of heistellingen voor uw project?
De Koning heeft 20.192m2 damwand op voorraad en verhuurt haar materieel aan diverse partners.

Naar de Koning verhuur