Bouwkuipen - Gebr. de Koning
blocked divider

Bouwkuipen

Gebr. de Koning is specialist in bouwkuipen

BOUWKUIPEN

Ondergronds bouwen heeft afgelopen jaren een grote vlucht genomen; ruimte is schaars in Nederland en wordt steeds schaarser. Het komt dus steeds vaker voor dat kelders, wegen, leidingen, spoor en parkeergarages onder de grond worden gebouwd. Om dergelijke bouwwerken met een hoog rendement veilig te kunnen bouwen, wordt vaak voor bouwkuipen gekozen.

Beste oplossing voor lage kosten
Gebr. De Koning beheerst alle facetten van het bouwkuip proces. Van ontwerp tot het verwijderen. Risicobeheersing is één van de belangrijkste onderdelen binnen het proces. Alleen op die manier kunnen de kosten laag worden gehouden. Graag zoeken we mét u naar de beste oplossing. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Bekijk onze projecten
Contact opnemen
  • Complete bouwkuip sifon - Gebr. De Koning
  • Bouwkuip damwand - Gebr. de Koning
  • Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
  • Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
  • Complete bouwkuip sifon - Gebr. De Koning
  • Complete bouwkuip - Gebr. de Koning
  • aanbrengen bouwkuip
  • Bouwkuip - Gebr. de Koning
  • Bouwkuip - Gebr. de Koning

Direct contact

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Koning projecten

Wat heeft Gebr. De Koning u te bieden?

De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Wij begrijpen in de rol van onderaannemer, wat de klant van ú vraagt.