ns trein
blocked divider

BEDRIJFSPROFIEL GEBR. DE KONING

Waarom kiest u voor de werkwijze van Gebr. de Koning?

Wat hebben wij u te bieden?

Er zijn een groot aantal redenen op te noemen waarom u zou kunnen kiezen voor Gebr. de Koning. Vakmanschap, innovativiteit en veiligheid staan daarbij voorop. Maar ook omgevingsgericht werken, onze veelzijdigheid en slagkracht, en onze kwaliteits- en klantgerichtheid spelen een belangrijke rol voor de meeste van onze opdrachtgevers.

Vakmanschap
Wij beschikken over vakkundig en goed opgeleid personeel met veel kennis en ervaring, die de verbinding leggen tussen theorie en praktijk. We halen het beste uit onze mensen en stimuleren ze om te groeien. Wij zijn een zelflerende organisatie, waarbij we kennis en ervaring delen.

Veiligheids- en omgevingsbewust werken
De veiligheid van medewerkers en de mensen die zich in de omgeving van een project bevinden, staat bij ons voorop. Veiligheidsbewustzijn is in alle fasen van het project belangrijk (zie: Stichting Bewuste Bouwers). We gaan bij ieder project op een professionele en sensitieve manier om met de aspecten en gevoeligheden vanuit de omgeving.

Kwaliteit- en klantgericht
De klantvraag staat bij ons centraal. We streven naar een optimaal eindproduct en een tevreden klant. Wij werken pro-actief en bereiden goed voor. Afspraak is afspraak. Klanten beoordelen ons als respectvol en open en waarderen onze menselijke benadering. Na de oplevering van projecten geven wij onze klanten ook altijd de mogelijkheid een tevredenheidsformulier invullen, om optimale feedback te ontvangen.

Slimme oplossingen
Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen voor het project en naar optimalisatie van ontwerp, uitvoering en interne processen. Wij zoeken actief naar mogelijkheden voor hergebruik van materialen, besparing van bouwmaterialen en besparing van energie (zie ook mvo). Nieuwe tools ontwikkelen om een nog beter resultaat te behalen zien we als een uitdaging. Wij volgen technische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Investeringen in innovatieve ontwikkelingen resulteren in een toonaangevende positie op het gebied van een aantal specialismen.

Slagkrachtig

Wij hebben veel specialistisch materieel en vaklieden die van aanpakken weten. Verder hebben we een ontwerpafdeling en een staalconstructie- en prefab-werkplaats. Hierdoor zijn we slagkrachtig en flexibel. We kunnen de planning goed beheersen en snel inspelen op de klantvraag. Onze zelfredzaamheid is erg hoog. Wij stellen ons op als een proactieve bouwpartner die meedenkt in praktische oplossingen.

Bouwteamspecialist
We zijn een veelzijdig bedrijf met meerdere disciplines in eigen huis. We zijn goed in onze specialismen (specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, zware waterbouwkundige constructies en speciale funderingswerken), maar we komen nog beter tot ons recht als er meerdere disciplines gevraagd worden. We pakken dan het project integraal aan en beheersen de raakvlakken optimaal. Dit geeft toegevoegde waarde voor het project en hiermee ontzorgen wij u. Wij zijn gewend om in verschillende rollen binnen een project te werken. Als bouwteamspecialist slaan wij de handen ineen om samen met opdrachtgever en betrokken partners tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

  • innovatief resonator
  • omgeving delftshav
  • omgeving img 5713

DE KONING AANPAK

Om ieder project tot een succes te maken, hebben we een eigen werkmethode ontwikkeld: De Koning Aanpak. Deze is gebaseerd op het aansturen van een project op de volgende 8 aspecten:
1. De klantvraag staat centraal – Sturen op Kwaliteit
2. Slim bouwen – Sturen op slimme Oplossingen
3. Focus op de dingen die er toe doen – Sturen op Informatie
4. Bewust veilig werken – Sturen op Veiligheid
5. De mens maakt het verschil – Sturen op Organisatie
6. Goed gereedschap is het halve werk – Sturen op Materieel
7. Omgevingsbewust bouwen – Sturen op Omgeving
8. Duurzaam ondernemen – Sturen op Energie en Milieu